Om mig

Jeg er født i 1984 og er psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut (KGI). Rejsen dertil er startet for længe siden med min nysgerrighed om mig selv og min trang til at hjælpe mine nærmeste – og mig selv. Jeg har lært mig selv at kende og blandt andet at tage ansvar for mine følelser og blive tydelig om mine forventninger til mig selv og mine omgivelser. Derudover er jeg blevet mere klar over min retning i livet og, hvad jeg har behov for og ønsker at stå for.

Min uddannelse til psykoterapeut har været præget af egen terapi, hvor jeg var så heldig at have en terapeut, som så mig, forstod mig og holdt af mig. Dette har betydet, at jeg turde vise, hvem jeg er og sige fra på en tydeligere måde. Gennem terapi fandt jeg ud af og erkendte, hvad der havde været svært tidligere i mit liv, og som havde indflydelse på mine relationer. Jeg har lært at acceptere dette og været i stand til at vende det til en ressource.

Jeg har i to år arbejdet som frivillig telefonrådgiver i Livslinien, hvor jeg talte med mange mennesker både unge og ældre, som havde brug for en støttende samtale for at finde vejen gennem deres livskrise. Herudover har jeg også været personlig rådgiver i Landsforening Mod Spiseforstyrrelser og Selvskade.

Mødet og samspillet med dig gør mit hjerte glad. Glæder mig til at se dig i mit terapirum.